miercuri, 24 octombrie 2012

Ai auzit de UrbanOnes?

Salut! Daca nu ati auzit inca de magazinul UrbanOnes doresc sa va aduc la cunostinta cateva lucruri foarte importante despre acesta. In primul rand, UrbanOnes este un magazin de haine numai pentru femei. Bun, magazine de haine pentru femei sunt destule, insa cu ce iese acest magazin in evidenta fata de celelalte magazine?
  1. Toate articolele de incaltaminte/imbracaminte sunt exportate din toate colturile lumii si alese de designeri foarte priceputi in ceea ce fac. 
  2. Stocurile de haine si incaltaminte importate de cei de la UrbanOnes sunt foarte bine alese, astfel incat fiecare femeie care cumpara haine de pe acest site sa fie unicata si sa fie pusa in valoare asa cum trebuie. 
  3. Ofera o reducere de 10% celor ce sunt fani pe Facebook a acestui magazin.
  4. La fiecare comanada de pe acest site care depaseste 250 de ron, livrarea este gratuita. 
  5. Seriozitatea celor ce reprezinta acest magazin este data mai ales de numarul de likeuri primite pe facebook, asta insemnand ca au avut ceva clienti si am vazut la ei pe pagina de facebook ca au foarte multe feedbackuri cu parerile pozitive ale clientilor! Cu aceasta ocazie va invit sa dati si voi un LIKE paginii de facebook. 
Reprezentatii magazinului doresc sa ofere clientilor o experienta de neuitat la capitolul cumparaturi pe internet, accentueaza faptul ca e mai bine sa cumperi haine de acasa decat sa umbli prin magazine si sa consumi timpul,decat sa il folosesti pe ceva care chiar te ajuta!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu